Aller au contenu principal
Anonyme (non vérifié) dim 25/03/2018 - 14:54

Fijn huis, ruim, goede keuken, fijne tuin in mooie groene omgeving.


Gevolg is minder stabiel weer zelfs hartje zomer. Omgeving is geweldig om te wandelen, te lezen, luieren, echt vakantie te hebben. Culinair ook genoeg te beleven, veel marches des producteurs in de omgeving. En meertjes om te zwemmen zijn er ook volop


Een prachtig huisje, overweldigende natuur, rust, 'oorverdovende' stilte.


Alleen grazende koeien hoor je en een paar keer per dag een auto


Prachtige omgeving, midden in de bossen.


Heerlijk ruim huisje, met uitgebreide keuken. Er heerst een gezellige sfeer waardoor je je direct thuis voelt. Ook 's avonds is het mede door de verlichting heel knus binnen. Bij warm weer blijft het binnen lekker koel.


H​eerlijk rustig alleen verkeer van mensen die daar moesten zijn.


N​et huis, complete inrichting, complete keuken. gezellige houtkachel en goede bedden.


Onlangs hebben wij een week in Le Feydel bas gelogeerd.
De ligging is echt prachtig, midden in de bossen. Onze hond was mee en heeft de vakantie van haar leven gehad, de hele dag buiten, spelen met stokken en prachtige wandelingen in de ongerepte natuur.


Het huis is van alle gemakken voorzien (zelfs naaigarnituur, ehbo kist, spellen, enz) en ook de keukenatributen waren rijkelijk aanwezig.

Het was keurig schoon,​ een aanrader!


U​itgestrekt en afwisselend. Mooi, ruim en gezellig huis. Helaas werkte de tv niet terwijl de Tour bezig was. Verder went het niet hebben van een tv en vaatwasser erg snel. De snelheid van de WiFi bleek erg laag; streamen is nauwelijks mogelijk.
De omgeving is prachtig. De tuinen van de twee huizen lopen in elkaar over, dus je moet boffen met de buren cq buurhonden.
Ook met regen biedt het afdak aan de zijkant met de bbq en of de vuurkorf een fantastische plek. Gezelligheid alom! Wij hebben een fantastische tijd gehad!

Heerlijke rust, ruimte en duisternis 's nachts. Geweldig fietsen als je van een beetje inspanning houdt. We hebben genoten.
Een prachtig, heerlijk koel huis van tal van gemakken voorzien. We voelden ons welkom.

Le Feydel Location

Sexagesimal / GPS / DMS:
45° 26' 22.8012", 2° 11' 8.7612"
Latitude, longitude:
45.439667, 2.185767

Contact Information

Petra Dijkers
Le Feydel, 19160 Palisse
[email protected]

IBAN: FR76 4061 8803 6100 0409 1617 623
BIC: